ORBICO BEAUTY d.o.o. NOVI DISTRIBUTER ZA WELLA PROFESSIONALS

Tvrtka Orbico Beauty d.o.o., vodeći distributer na području selektivne kozmetike, počinje s distribucijom WELLA PROFESSIONALS za frizerske salone za Hrvatsku od rujna 2013.

Wella Professionals predstavit će tri kategorije profesionalnih proizvoda za salone: COLOR, CARE i STLYING. Od Colour linija dostupni su Koleston Perfect, Illumina Color, Color Touch i Blonder. Osim Wella Professionals proizvoda dostupni su ostali poznati i priznati brandovi: Londa, Nioxin te SP.

Wella Professionals njeguje veliku strast prema kosi. Sve što radimo je ispirirano ljubavlju prema frizerstvu i inovacijama. Još od kada je mladi uspješni frizerski stylist Franz Ströher kreirao brand, 1880.godine, nastavlja se insprirati svijeta frizera, slijedi se strast prepuna mašte, kreativnosti i ispunjavaju se zahtjevni snovi o ljepoti.  

Cilj našeg poslovanja s Wella Professionals je imati kvalitetnu distribuciju uz kontinuiranu  dostupnost potpunog asortimana. Pofesionalne edukacije frizerskih salona, jake marketinške aktivnosti, lansiranje i podržavanje noviteta osnova su našeg poslovanja sa svrhom pružanja vrhunske usluge frizerskim salonima i njihovim cijenjenim klijentima.

Wella Professionals je brand prepoznatljive kvalitete koji oduševljava klijente diljem cijelog svijeta.

  1. « Povratak na novosti