O nama

Tvrtka Orbico Beauty je vodeći distributer na području selektivne kozmetike u Hrvatskoj i dio je međunarodne grupacije Orbico Grupe. Sa stručnim timom zaposlenika osiguravamo kompletnu uslugu prodaje, marketinga i logistike.

Tvrtka Orbico Beauty osnovana je 1998. godine.

Koristeći se iskustvom inozemnih partnera te inicijativom i entuzijazmom mladih, stručnih i motiviranih zaposlenika, tvrtka Orbico Beauty je izrasla u jednog od najvećih distributera na području distribucije i prodaje selektivne kozmetike u Hrvatskoj.

Unutar tvrtke Orbico Beauty svakodnevno radimo na poboljšanju usluga našim kupcima kako bismo omogućili dostupnost svih naših proizvoda u svako vrijeme na što većem broju prodajnih mjesta u Hrvatskoj uz stalno praćenje i prilagođavanje novim trendovima i zahtjevima tržišta te novim potrebama kupaca. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i stoga nam je želja tvrtku Orbico Beauty učiniti ugodnim mjestom za rad gdje se prepoznaje i cijeni doprinos svakog zaposlenika.

Naši kupci su svi značajni i renomirani sudionici na tržištu selektivne kozmetike od parfumerijskih međunarodnih lanaca, lokalnih parfumerijskih lanaca, drogerijskih lanaca do neovisnih lokalnih parfumerija s kojima izgrađujemo kvalitetan odnos. Poslovni odnos temelji se na lojalnosti, inicijativi i kreativnosti.

Danas tvrtka Orbico Beauty zapošljava 77 osoba. Ponosni smo i na lojalan, vrlo educiran velik tim promotora od 100 studenata koji rade na području cijele Hrvatske.

Vizija tvrtke Orbico Beauty

Pozicionirali smo se kao vodeći distributer na području selektivne kozmetike u Hrvatskoj.

Misija tvrtke Orbico Beauty

Pružajući prodajne i logističke usluge te usluge vođenja robnih marki vrhunske kvalitete našim poslovnim partnerima zadatak nam je kontinuirano povećanje tržišnih udjela naših robnih marki u kategorijama na tržištu. Izgradnjom kvalitetnih i dugoročnih poslovnih odnosa s našim poslovnim partnerima stvaramo okruženje koje nadahnjuje izvrsnost u svemu što radimo.

Najveće vrijednosti tvrtke Orbico Beauty su:

  1. • strast za pobjeđivanjem
  2. • cijenimo sposobnost vođenja (leadership)
  3. • poticanje pristupa dobrog vlasnika (ownership)
  4. • osobno poštenje i integritet
  5. • cijenimo osobno zalaganje, znanja i vještine (personal mastery)
  6. • prilagođavamo se promjenama

Principi tvrtke Orbico Beauty

U tvrtki Orbico Beauty zaposlenici su najdragocjeniji dio naše organizacije i orijentirani smo zadovoljstvu kupaca. Temeljimo se na jednostavnoj fleksibilnoj organizaciji koja je prilagodljiva promjenama. Troškovna učinkovitost i orijentiranost poslovnim rezultatima osnovni su postulati poslovanja uz održivi profit i razvoj.