Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Veliko hvala našim kolegama


Orbico Beauty uvijek kao najveću vrijednost i prioritet navodi svoje ljude – one u skladištu, na terenu, u uredima te u prodajnim mjestima. To se nije promijenilo ni sada u novonastaloj situaciji. Stabilnost je naš prioritet te se zajedničkim snagama trudimo održati motivaciju i zajedništvo, čak i kada smo odvojeni.  Ponosni smo na sve naše zaposlenike koji rade od kuće u izvanrednim okolnostima, njihovo brzo ekipiranje i uigranost pokazuju da je komunikacija na zavidnom nivou.

Munjevitom brzinom i spretnošću organizirali su se alternativni kanali za naše maloprodaje, stoga su za kupce organizirane dostave za MAC kozmetiku, Jo Malone London te sve proizvode Anabella parfumerija.

Veliku zahvalu želimo uputiti našim kolegama koji u čitavom ovom periodu napuštaju svoje domove te svakodnevno rade u skladištu. Vaš profesionalizam i nesebičan doprinos svima su nam primjer te dodatna motivacija.

Iako su vremena teška, mi smo još jednom zajedno pokazali kako su ljudi temelj tvrtke Orbico Beauty. Pozitivan duh i marljivost koje naš kolektiv dijeli nemaju cijene i vjerujemo kako su to ključni elementi koji će nam pomoći da prebrodimo nove izazove.

Jeste li znali s koliko različitih brandova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo

Više informacija