Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Lansirali smo svoj prvi webshop!


Upoznajte fabuspot.com, naš prvi web shop koji je nastao kao rezultat ljubavi i truda naših beauty insajdera.

I sami tvorimo zajednicu beauty ovisnika koji obožavaju kozmetiku, uvijek isprobavaju nove proizvode i nalaze se na izvoru svjetskih beauty trendova. Stoga, da, FABUspot smo stvarali za druge, ali ako ćemo biti posve iskreni, stvarali smo ga i za sebe, razmišljajući kako bi izgledala naša idealna beauty oaza.

Osim što ponuda sadrži vrhunske brendove iz Orbico Beauty portfelja, webshop...

"WOW OR NEVER" - PROJEKT BIPE I ORBICO BEAUTY-A


"WOW OR NEVER" je projekt potpuno novog koncepta izlaganja i prodaje brendova kakvog još nismo imali prilike vidjeti u našim drogerijama. Riječ je o zajedničkom projektu Bipe i Orbico Beauty-a. Osim u Hrvatskoj, projekt se paralelno odvija i u Austriji u suradnji naših Orbico kolega sa tamošnjom Bipom.

Koncept projekta "WOW OR NEVER" zamišljen je tako da se na jednom mjestu rotiraju različiti „hot“ beauty brendovi. Trenutno se u prodaji nalaze KOKIE, MAKEUP ACADEMY i TONYMOLY.

U ovom projektu...

PONOVNO OTVORENA MALOPRODAJNA MJESTA


Uz distribuciju, Orbico Beauty ima i vlastita maloprodajna mjesta - točnije nijh devet. Maloprodaja se sastoji od tri MAC Cosmetics dućana, četiri Anabella parfumerije te Jo Malone London i Lancel boutiquea. Sa zadovoljstvom možemo priopćiti kako su od 11.svibnja, sva naša maloprodajna mjesta otvorena. S obzirom da su nam zdravlje i sigunost naših zaposlenika i kupaca prioritet, sve dućane smo dubinski očistili te se pridržavamo najviših sanitarnih mjera. Veselimo se ponovnom početku rada!
 ...

Jeste li znali s koliko različitih brandova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo

Više informacija