Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

ORBICO BEAUTY TEAMBUILDING 2019


Orbico Beauty Hrvatska održao je svoj godišnji teambuilding za zaposlenike. Ponosni smo što naša kompanija ove godine broji preko 200 zaposlenika, a još više smo ponosni na atmosferu koja je vladala za vrijeme teambuildinga.

Druženje se održalo u Poreču, a osim uživanja na večeri i partyju, ekipa se okušala i u izazovima adrenalinskog parka i carting utrke.

S obzirom da smo kompanija koja raste iz godine u godinu i ima mnogo novih lica, teambuilding je bio odlična prilika da se svi još bolje...

Sudjelovali smo na Adria Luxury Summitu


Industrija luksuza posljednjih godina raste brže nego ukupna privreda i tu Hrvatska može imati važnu ulogu.
No definicija luksuza se mijenja, pa - osim skupih i lijepih predmeta ili luksuznog smještaja, što se smatra standardom - ljudima veće platežne moći treba prije svega ponuditi besprijekorno iskustvo i doživljaj, uvažavajući njihovo vrijeme kao najveći luksuz. Zaključak je to prvog Adria Luxury Summita, regionalne premium B2B konferencije, koja je u Amadria Park Hotelu Capital u Zagrebu...

Orbico Beauty otvorio prvi hrvatski Jo Malone boutique


Nakon što je brend lansiran u zagrebačkom Douglasu u Arena centru, otvoren je i prvi samostalni Jo Malone store u strogom centru grada, u Ilici 7.
I tako je dugoočekivani brend mirisa za kojim su prvo poludjeli beauty i fashion insideri, a onda i ostatak svijeta, napokon dobio i svoju zagrebačku adresu.

Poznati britanski mirisni brend, Jo Malone London, poznat je po elegantnim mirisima, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela.
Svi Jo Malone London parfemi...

Jeste li znali s koliko različitih brandova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo

Više informacija