Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Veliko hvala našim kolegama


Orbico Beauty uvijek kao najveću vrijednost i prioritet navodi svoje ljude – one u skladištu, na terenu, u uredima te u prodajnim mjestima. To se nije promijenilo ni sada u novonastaloj situaciji. Stabilnost je naš prioritet te se zajedničkim snagama trudimo održati motivaciju i zajedništvo, čak i kada smo odvojeni.  Ponosni smo na sve naše zaposlenike koji rade od kuće u izvanrednim okolnostima, njihovo brzo ekipiranje i uigranost pokazuju da je komunikacija na zavidnom nivou.

Munjevitom...

ORBICO BEAUTY TEAMBUILDING 2019


Orbico Beauty Hrvatska održao je svoj godišnji teambuilding za zaposlenike. Ponosni smo što naša kompanija ove godine broji preko 200 zaposlenika, a još više smo ponosni na atmosferu koja je vladala za vrijeme teambuildinga.

Druženje se održalo u Poreču, a osim uživanja na večeri i partyju, ekipa se okušala i u izazovima adrenalinskog parka i carting utrke.

S obzirom da smo kompanija koja raste iz godine u godinu i ima mnogo novih lica, teambuilding je bio odlična prilika da se svi još bolje...

Sudjelovali smo na Adria Luxury Summitu


Industrija luksuza posljednjih godina raste brže nego ukupna privreda i tu Hrvatska može imati važnu ulogu.
No definicija luksuza se mijenja, pa - osim skupih i lijepih predmeta ili luksuznog smještaja, što se smatra standardom - ljudima veće platežne moći treba prije svega ponuditi besprijekorno iskustvo i doživljaj, uvažavajući njihovo vrijeme kao najveći luksuz. Zaključak je to prvog Adria Luxury Summita, regionalne premium B2B konferencije, koja je u Amadria Park Hotelu Capital u Zagrebu...

Jeste li znali s koliko različitih brandova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo

Više informacija